Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Privacitat i protecció de dades a Endesa

Una nova normativa europea (RGPD) promou que els usuaris d'Internet s'impliquin en la gestió de les seves dades personals, concedint-los així més poder i més drets. Endesa t'ho posa fàcil per modular al teu gust les dades que comparteixes.

Privacitat i protecció de dades a Endesa

 

Una nova normativa europea (RGPD) nova normativa europea (RGPD) promou que els usuaris d'Internet s'impliquin en la gestió de dades personals, per tal de donar-los així més poder i més drets.

A Endesa portem anys treballant per assessorar el client. De la mateixa manera que ens hem esforçat perquè puguis entendre la teva factura o controlar el teu consum d'energia, ara t'ho volem posar fàcil amb la gestió de les teves dades.

Hem millorat la manera que tens de modular allò que comparteixes amb nosaltres, i ho hem fet pensant sobretot en tu.

Si ens dones permís, farem servir les teves dades per personalitzar allò que t'oferim i així no haver-te de molestar amb allò que no t'interessa

Una dada personal és qualsevol informació que serveix per identificar-te. A Endesa ens cal identificar-te per tal d'oferir-te la millor atenció al client. Però també aspirem a trobar serveis i productes que encaixin exactament amb les teves necessitats. No volem oferir-te allò que no necessites. Volem contactar amb tu només quan estiguem segurs que t'interessarà. Per això necessitem les teves dades.

En tot moment, i com sempre hem fet, et preguntarem si hi estàs d'acord. Sempre podràs canviar d'idea i rectificar.

Tres aspectes de la nova norma que t'importen

1. Consentiment lliure, informat i específic

Ets lliure de modular al teu gust quins permisos ens atorgues i quins no. Sempre els podràs canviar des del teu Àrea Privada.

També pots escriure un correu a l'adreça següent: solicitudeslopd@endesa.es.

Et demanem permís per compartir les teves dades amb dues finalitats diferents:

  • Assessorar-te i oferir-te serveis personalitzats d'Endesa Energía i de tercers relacionats amb energia, serveis de la llar, assegurances, automoció i serveis financers que s'adaptin a les teves necessitats.
  • Compartir les teves dades personals amb altres empreses del grup Endesa i amb tercers dels sectors indicats amb aquesta mateixa finalitat.

Recorda que Endesa Energía es podrà posar en contacte amb tu per oferir-te productes i serveis de l'àmbit de l'activitat energètica. Si no vols que et contactem, comunica'ns-ho.

2. Dret a ser oblidat

Si vols que esborrem totes les teves dades només cal que ho demanis i, una vegada que legalment no tinguem obligació de conservar-los, els esborrarem.

Pots fer-ho seleccionant "Supressió" en aquest formulari o escrivint un correu electrònic a la següent adreça: solicitudeslopd@endesa.es.

3. Dret a la portabilitat

Si vols que t'enviem en un fitxer únic totes les dades que tenim desades sobre tu.

Pots fer-ho seleccionant "Portabilitat de les dades" en aquest formulari o escrivint un correu electrònic a la següent adreça: solicitudeslopd@endesa.es

Te l'enviarem en un termini màxim de 30 dies.