Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Quotadotze és un servei exclusiu d'Endesa Energía amb el qual pagaràs el mateix cada mes, independentment del que consumeixis; d'aquesta manera evitaràs sorpreses a les factures.

El pots sol·licitar totalment gratis a Mi Endesa, a la secció Els meus contractes, i ho pots fer tant per als contractes de llum com els de gas, fins i tot si inclouen un altre servei. Selecciona el contracte en el qual vols activar Quotadotze i et mostrarem l'import mensual de la quota fixa. Els únics requisits per poder sol·licitar-lo són els següents:

La Quotadotze d'Endesa és una modalitat de pagament que pots sol·licitar de manera totalment gratuïta i que no suposa cap canvi en les condicions del teu contracte actual. Pots tornar al teu mètode de pagament actual en qualsevol moment.

  • Tenir el pagament domiciliat.
  • Estar al corrent del pagament.

L'activació d'aquest servei no suposa cap canvi en les condicions dels teus contractes.

Anar a Mi Endesa

Amb Quotadotze d'Endesa:

  • Cada mes t'enviarem un SMS de preavís abans de carregar-te al compte bancari l'import de la quota fixa mensual. Seguiràs rebent la factura amb la mateixa periodicitat que tinguis actualment (cada mes o cada dos mesos). En el cas que tinguis la factura electrònica activada, també t'enviarem un correu electrònic mensual amb un extracte informatiu.
  • No sol·licites una tarifa plana de pagament, atès que no tens límits de consum, ni recàrrecs si els excedeixes ni lletra petita. Cada mes pagaràs una quantitat fixa i passats 12 mesos farem un seguiment de l’import de la teva quota. D’aquesta manera, en cas d’haver-hi diferències significatives entre el teu consum i la teva facturació, ajustarem l’import al que realment consumeixes.
  • Pots tornar al mètode de pagament habitual en qualsevol moment, després d’un ajustament entre el total facturat i el total consumit fins a aquest moment.