El Nostre Blog

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

[literal.accesibilidad.IrAlContenido]

Vol saber-ne més?

Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

El Nostre Blog

Què és el bo social i qui pot tenir-lo

El bo social és una ajuda als consumidors per afrontar la factura elèctrica. Està regulat pel Govern i el seu objectiu és protegir les famílies amb menys possibilitats econòmiques. Saps si pots beneficiar-te’n?

Saber més

Les 5 actituds que et defineixen com a malgastador

Vas perdent quilowatts hora com si el futur no t'importés, però després et queixes si puja el consum a la teva factura. Què t’esperaves si ets dels que posen la calefacció al màxim per anar en roba interior i tant aire condicionat que necessites jersei?

Saber més

Com apagar casa teva abans de marxar de vacances

Tu pots anar uns dies a la platja o a la muntanya, però la factura elèctrica no pot acompanyar-te. Encara que no estiguis a casa, molts dels teus electrodomèstics seguiran consumint energia. T'expliquem com reduir la despesa mentre siguis fora.

Saber més

Comptadors elèctrics: Una mica d'història.

Me independizo: ¿qué hago con la luz?

Els comptadors elèctrics són elements que ens permeten portar un control del consum de l’electricitat que realitzem en el nostre domicili o llar

Saber més

Quin electrodomèstic gasta més electricitat?

La televisió, la rentadora, el frigorífic i altres aparells de casa nostra són els responsables de més de la meitat de la nostra factura de la llum. Saps quin de tots és el que consumeix més?

Saber més

Coneix Tempo Happy

Coneix One Gas

Preu de l'electricitat en temps real per a tarifes PVPC

A dalt