El Nostre Blog

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

El Nostre Blog

El que li recomanaries al teu millor amic

Si encara te'n recordes, d'aquell “amic” que et va aconsellar veure fins al final la sèrie “Perdidos”, no busquis venjança. Demostra-li que tu sí que en saps, de fer bones recomanacions: fes-li veure la llum i guanya 30 euros amb “Il·lumina un amic”.

Saber més

Sobreviure a l'estiu amb aire condicionat i sens

10 trucos para sobrevivir al verano con y sin aire acondicionado

El doble decàleg definitiu per suportar l'estiu sense gastar gaire. Tant si tens aire condicionat com si no, aconseguiràs abaixar uns quants graus

Saber més

Què és el butlletí elèctric o CIE i per què t'importa

Tot i que molta gent no ho sap, les instal·lacions elèctriques de totes les cases han de passar una revisió. Es fa per garantir que tot està en ordre i es reflecteix en un butlletí anomenat Certificat d'Instal·lació Elèctrica.

Saber més

10 pel·lícules sobre un món sense electricitat

T'has preguntat com seria la teva vida sense electricitat? Prems l'interruptor i no passa res. El cinema ho ha imaginat en multitud d'ocasions i ens ha deixat un grapat de pel·lícules que mostren una realitat molt pitjor de la que coneixem.

Saber més

Les teves factures de llum a mà siguis on siguis

Casa teva pot estar a molts llocs, igual que el teu cor o els teus amics. Té sentit que viatgis a la recerca del que importa de debò, però no perdis ni un segon buscant factures. Són totes a Internet perquè les consultis sempre que vulguis.

Saber més

Coneix Tempo Happy

Coneix One Gas

Preu de l'electricitat en temps real per a tarifes PVPC

A dalt