El Nostre Blog

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

El Nostre Blog

4 tribus urbanes que paguen la llum a 0 euros

Si t'identifiques amb alguna d'aquestes 4 “tribus”, la Tarifa Tempo Happy d'Endesa és la teva opció. I si no t'hi identifiques, també, perquè Tempo Happy s’adapta a tu. Tinguis els hàbits que tinguis, podràs ser més feliç.

Saber més

Casa teva pot ser sueca: llar d’estil nòrdic amb Nexo

Tant és que te’n separin 3.000 km: casa teva pot ser tan intel·ligent i acollidora com la d'una família d'Estocolm. Només has de posar un Nexo a la teva vida i descobrir els principis de la il·luminació elegant.

Saber més

Digues com gastes llum i et diré qui ets

Et proposem un joc amb premi: descobrir com consumeixes electricitat per entendre quin perfil s'assembla més al teu. Ets matiner o workaholic? Casolà o au nocturna? Els teus hàbits et delaten.

Saber més

Saber més (sobre el teu consum) et farà lliure

Que alguna cosa sigui normal no vol dir que sigui bona. El que és normal és que ni tan sols sàpigues com es diu la teva tarifa elèctrica. El que és normal és no tenir ni idea de durant quines hores gastes més llum. Et proposem ser especial.

Saber més

Tinc una factura d'Endesa pendent, què faig?

Si per qualsevol raó tens una factura sense pagar, Endesa t'ajuda a posar-te al corrent. És fàcil, és ràpid i és totalment gratis, sense cap tipus d'interès, recàrrec o penalització.

Saber més

Coneix Tempo Happy

Coneix One Gas

Preu de l'electricitat en temps real per a tarifes PVPC

A dalt