Blogawatts

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Blogawatts

Els meus inquilins han marxat i han deixat factures sense pagar. Què puc fer?

Si l'inquilí marxa deixant un deute pendent, què ha de fer el propietari de l'habitatge? La qüestió fonamental és comprovar el nom del titular del contracte, ja que és a qui correspon fer-se càrrec dels deutes.

Saber més

Com estalviar amb la tecnologia inverter

Com treure'n el màxim profit en els aparells d'aire condicionat. si no entens com funciona la tecnologia inverter és probable que en facis un mal ús, i que al final obtinguis més despeses que estalvis.

Saber més

Com reduirien la seva factura de la llum els personatges d'Els Simpson?

Tot i que tenen la seva pròpia central nuclear, coneixent el senyor Burns és probable que els habitants de Springfield paguin una factura de llum elevada. Fins i tot els personatges més secundaris trobarien una tarifa Endesa pensada per a ells.

Saber més

Les vacances més tranquil·les de la teva vida amb Nexo

Vacances a la vista? Pensa a beure molta aigua, posar-te crema i fer un cop d'ull de tant en tant al mòbil. Així sabràs el que passa a casa teva en aquest precís instant. La fórmula Nexo "ser-hi sense ser-hi" per a la teva relaxació total.

Saber més

Sobreviure a l'estiu amb aire condicionat i sens

10 trucos para sobrevivir al verano con y sin aire acondicionado

El doble decàleg definitiu per suportar l'estiu sense gastar gaire. Tant si tens aire condicionat com si no, aconseguiràs abaixar uns quants graus

Saber més

Coneix Tempo Happy

Coneix One Gas

Preu de l'electricitat en temps real per a tarifes PVPC

A dalt