Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
 • CAT
 • EN
 • ES

One Llum Nocturna

One Llum Nocturna

La millor tarifa per a aquells qui concentren el seu consum de llum a la nit i al matí.

Contractar

Si consumeixes més electricitat a la nit i als matins (l'hivern de 22h a 12h i a l'estiu de 23h a 13h), aquesta tarifa s'adapta millor al teu ritme de vida

 • Millor preu en línia d'Endesa en una tarifa amb discriminació horària per a potències iguals o superiors a 10 kW.

 • Preu de l'energia en hores punta: 0,158614 €/kWh i en hores vall: 0,079420 €/kWh.

VEURE CONDICIONS

Passa't a ENDESA i emporta't 50€ d'abonament a la factura*. Fins al 7 de febrer per a noves contractacions.

 

CONTRACTAR

*Promoció vàlida per a contractes de llum i gas nous amb Endesa Energía, sempre que no vinguin d'empreses pertanyents al grup Endesa i altes noves de subministrament de llum i gas per a tarifes de llum 2.0 A, 2.0 DHA i gas 3.1 i 3.2.

Descobreix els avantatges de One Llum Nocturna

 • 100% Online

  Gestió a través de l'app mòbil o la teva àrea privada de client. Amb factura digital.

 • Dues modalitats de preu fix (dia/nit)

 • Sense permanència

  Te'n pots anar quan vulguis sense cap mena de penalització.

En què consisteix la tarifa One Llum Nocturna?

La tarifa One Llum Nocturna és una manera nova d'entendre el teu contracte d'energia, en què tindràs dos preus per a l'energia, un per cada període (punta i vall) i un únic preu per a la potència. Podràs fer tot el que et calgui per Internet. Podràs gaudir sempre d'un preu competitiu, i no només durant el primer any. T'oferim el millor preu en línia d'Endesa.

 • One Llum Nocturna és una tarifa 100 % en línia amb la qual podràs fer totes les gestions de manera ràpida i senzilla les 24 hores del dia a la secció "Mi Endesa", que trobaràs a l'Oficina Online, o baixant la nostra aplicació per a mòbil.
 • Pots contractar només el que necessitis, sense l'obligació de contractar un servei addicional, però amb la possibilitat de contractar-lo si ho vols.
 • No tens compromís de permanència.
 • Rebràs al correu electrònic un missatge amb la data i l'enllaç amb el qual podràs accedir a la factura electrònica quan estigui disponible.
 • Amb una contractació fàcil i senzilla, sense costos ni interrupcions en el subministrament.
 • Una tarifa per a TOTS els clients, nous i actuals.
(*) Sempre que el client tingui contractada la Tarifa One Llum Nocturna i faci un ús preferent dels canals en línia.

Quins avantatges tinc amb la tarifa One?

 • Gaudiràs del millor preu en línia d'Endesa.
 • Podràs fer totes les teves gestions 100% en línia.
 • No tens permanència.

La tarifa One és vàlida per als subministraments amb tarifa d'accés 2.0DHA o 2.1DHA, que també s'anomenen "tarifes amb discriminació horària".

 

Què és exactament la tarifa amb discriminació horària?

És la tarifa en què el preu de l'electricitat varia en funció de l'hora en què es faci el consum. L'objectiu és evitar puntes de demanda elèctrica i beneficiar amb un preu més baix aquells usuaris que consumeixen l'electricitat en les hores de menys demanda, quan la producció i la distribució d'electricitat és més barata.

En el cas que l'usuari pugui consumir electricitat majoritàriament en les hores de menys demanda (al matí i a la nit), es podrà beneficiar d'un descompte important en el preu de l'electricitat. Per contra, tindrà un recàrrec en el consum de les hores de més demanda d'electricitat, cosa que s'haurà de tenir en compte per no acabar pagant més.

Per poder facturar les tarifes amb discriminació horària, els clients han de tenir un comptador que permeti discriminar els consums en els diferents períodes horaris.

S'anomenen "període vall" les hores en què el preu de l'energia és més barat; per contra, el període punta comprèn l'interval en què el preu de l'energia és més car.

Períodes horaris Tarifa One Llum Nocturna
 

I si després vull canviar de tarifa?

Pots canviar-te a la tarifa que vulguis, ja que la tarifa One no té permanència.

 

Quin és el procés de contractació de la tarifa One?

Contractar la tarifa One d'Endesa és molt còmode. Pots iniciar la contractació des del nostre catàleg de productes, mitjançant campanyes o promocions, des del comparador de productes o des de la teva "Àrea client".

La teva contractació en línia en 3 passos:

 • Informa't dels productes i les ofertes que tenim i tria el que s'adapti millor a les teves necessitats.
 • Revisa les condicions generals i particulars de contractació.
 • Accedeix al formulari de contractació en línia corresponent i emplena els camps.

T'expliquem el procés de contractació pas a pas:

"Les teves dades": deixa que et coneguem per poder-te oferir el millor servei. Indica'ns les teves dades personals i la teva adreça de correspondència.

Si ja ets client d'Endesa, si ho vols, podem recuperar les teves dades. D'aquesta manera, el procés de contractació en línia serà més senzill.

"El teu subministrament": en aquest pas ens has d'indicar:

 • La teva companyia comercialitzadora.
 • El teu número de CUPS o l'adreça del punt de subministrament.
 • Si no ets titular del contracte no passa res, a l'hora de contractar el servei, nosaltres et farem el canvi de titular.

La teva potència: selecciona la potència que millor s'ajusta a les teves necessitats. Si ho vols, posem a la teva disposició la nostra calculadora de potència.

Resum de la comanda: podràs veure un resum dels productes que contractis.

Les teves dades de pagament: afegeix el compte bancari on vulguis domiciliar el pagament de les factures. Si el compte bancari que ens facilitis no està registrat, t'adjuntarem una ordre de domiciliació.

La teva documentació: T'informarem de si caldrà que adjuntis el Certificat d'Eficiència Elèctrica (CIE). Només cal enviar-lo en cas d'ampliacions de potència que superin la potència màxima autoritzada (PMA; en el cas d'Andalusia, 1,5 PMA), ampliacions de potència en casos d’un CIE de més de 20 anys i canvis de titular amb un CIE de més de 20 anys.

La teva confirmació: es mostrarà el detall de totes les dades que ens hagis facilitat. Podràs fer el seguiment de la contractació mitjançant la teva Àrea Privada de client.

Una vegada finalitzada la contractació, podràs consultar el detall de la sol·licitud. T'informarem del número de contracte i t'enviarem un correu electrònic a l'adreça que ens has facilitat, des del qual et podràs descarregar les condicions particulars i generals que primer hauràs acceptat.

Amb la contractació en línia s'activa automàticament el servei de factura electrònica, i començaràs a gaudir de tots els seus avantatges. Si vols obtenir-ne més informació, fes clic a la factura electrònica.

Com evoluciona el preu del meu contracte de la tarifa One?

El preu del contracte referit a la tarifa One es podrà actualitzar el primer 1 de gener després de la contractació amb el valor de l'IPC real (últim índex de preus al consum interanual general publicat oficialment en el moment de l'actualització), així com per les variacions dels components regulats actuals que siguin d'aplicació als subministraments de llum i gas, i amb els possibles canvis nous que es puguin aprovar per normativa.

Si hi hagués modificacions tant a l'alça com a la baixa en el preu del teu contracte, es traslladaran al client. Aquest tipus de modificacions està regulat i és totalment aliè al control d'Endesa, i s'aplicarà per igual a tot el territori nacional i a totes les companyies.

A més, és possible que es revisi el preu passat un any a partir de la contractació. Això passaria el mes d'abril o d'octubre de cada any. Si hi hagués canvis, te'ls comunicaríem amb un mes d'antelació. Recorda que pots resoldre el contracte, contractar una altra tarifa d'Endesa o de qualsevol altra companyia sempre que ho vulguis.

 

Quant dura el contracte amb la tarifa One?

La tarifa One no té compromís de permanència: et pots donar de baixa quan vulguis i sense cap penalització. Tanmateix, el contracte de la tarifa One té una durada d'un any, que es renova automàticament.

 

Què puc contractar amb la tarifa One?

Podràs combinar la tarifa ONE amb altres productes o serveis segons les teves necessitats. Si t'interessa veure els serveis que oferim, els pots consultar en els enllaços següents:

 

Quan rebré la primera factura?

Quan hagis emplenat el formulari de contractació en línia i s'hagi tramitat la sol·licitud, el termini d'activació del contracte és de prop de 3 setmanes (si ja estaves amb Endesa Energía, el canvi és molt més ràpid).

Quan s'activi el contracte amb Endesa, rebràs l'última factura amb la teva companyia anterior (si ja estaves amb Endesa, serà l'última factura amb la tarifa anterior). Rebràs la primera factura quan hagi passat el primer període de facturació amb Endesa.

 

Quan rebré el meu abonament a la factura?

Per als contractes celebrats des de l'inici de la promoció i fins al 15/11/2019 inclòs, s'abonarà l'incentiu a les primeres factures emeses a partir del 15/01/2020, sempre que el període de facturació inclogui aquesta data.

Per als contractes celebrats a partir del 15/11/2019 i fins a la fi de la promoció, s'abonarà l'incentiu a les primeres factures emeses a partir del 25/02/2020, sempre que el període de facturació inclogui aquesta data.

(1)Tarifa vàlida per a subministraments amb potència contractada inferior o igual a 10kW i tarifa d’accés 2.0DHA.

Contractar ara one llum nocturna

Si contractes ara One Llum Nocturna podràs estalviar-te en tu tarifa

Contractar
A dalt

Condicions generals

Amb la subscripció d'aquest nou contracte, no podràs acollir-te al Bo Social i implicarà l’acceptació de l’inici del subministrament contractat durant el període de desistiment.