Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
 • CAT
 • EN
 • ES

OKGas Mini

OKGas Mini

Un servei per mantenir la instal·lació de gas de casa teva sempre OK. A Endesa volem que la teva instal·lació de gas es trobi sempre en perfectes condicions.

Contractar

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

OKGas Mini

Un servei per mantenir la instal·lació de gas de casa teva sempre OK. A Endesa volem que la teva instal·lació de gas es trobi sempre en perfectes condicions.

  • Assistència Tècnica

   Servei de reparacions sense límit d'assistència, amb atenció telefònica les 24 h ( 900 85 86 85 ), els 365 dies de l'any i visita en menys de 48 hores laborables, incloent-hi el desplaçament i les 3 primeres hores de mà d'obra gratis.

  • Estalvi en factura

   Aconsegueix un 50 % de descompte durant el primer any.

  • Evita reparacions

   Una Revisió Periòdica Anual de caràcter preventiu perquè gaudeixis de total tranquil·litat a casa teva, ja que inclou la revisió de la instal·lació de gas, de la caldera i/o l'escalfador i del sistema de calefacció, inclòs el circuit hidràulic i els radiadors. Aquesta revisió compleix la normativa RITE (RD 1027/2007 de 20 de juliol de 2007).

1. Què és el servei OKGas Mini?

El servei OKGas Mini és un servei que inclou una revisió periòdica anual de la instal·lació de gas, caldera i/o escalfador i sistema de calefacció Veure més

2. Per què m'interessa contractar el servei OKGas Mini?

Perquè altres contractes similars només cobreixen la caldera i no la instal·lació, o bé només cobreixen el manteniment i no les reparacions. Endesa s'ocupa de tot. Veure més

3. Què és la Revisió Periòdica anual?

Són visites anuals de caràcter preventiu per comprovar l'estat, la seguretat i el correcte funcionament de la instal·lació individual de gas i calefacció de la llar, d'acord amb allò que estableix la normativa legal i tècnica aplicable. Veure més

Preu OKGas Mini amb 50% de descompte durant el primer any.

Servei per a tarifes de Gas 3.1 i 3.2 Preu del primer any amb descompte(1) Preu de renovació(1)
OKGas Mini 4,75 €/mesIVA inclòs. (56,94 €/any) 9,49 €/mesIVA inclòs. (113,89 €/any)
 
 

A dalt