Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

OKLlum Negocis

Servei de Manteniment Elèctric per al teu Negoci. La teva instal·lació sempre OK, ara amb descompte!

50% descompte el primer any per contractar online. 7,94 €/mes (IVA inclòs). 15,89 €/mes el segon any
Manteniment de la instal•lació elèctrica i reparacions 24 hores
 • Diagnòstic inicial.

 • Revisions anuals.

 • Reparacions il•limitades.

 • Servei il•limitat: d’assistència informàtica remota, assessorament jurídic telefònic, ajuda legal 24h, assessorament en gestoria administrativa, accés a xarxa d'advocats i gestors.

CONTRACTARservicio Veure condicions

Descobreix més sobre el manteniment OKLuz Negocis.

 • Un telèfon gratuït.
  900 85 86 85
  Una atenció 24 hores 365 dies

 • Reparacions urgents
  (visita del tècnic en menys de 3 hores) i no urgents

 • Desplaçament i 3 hores de mà d’obra de cada reparació inclosos

 

Què és el servei OKLlum Negocis?

OKLlum Negocis és el servei de manteniment elèctric (instal·lació elèctrica) i reparacions 24 hores d'Endesa per als petits negocis.

Què inclou OKLlum Negocis?

El servei inclou un diagnòstic inicial de la instal·lació elèctrica del teu negoci i una revisió anual per anticipar-se a possibles avaries que puguin augmentar el teu consum d'energia. OKLlum Negocis manté la instal·lació segura, allarga la vida de l'equip i redueix les avaries a 1/3 del que és habitual, optimitzant el consum de llum i, per tant, l'import de la teva factura.

Sempre que tinguis qualsevol avaria en la instal·lació elèctrica del teu negoci, pots posar-te en contacte amb el servei tècnic d’OKLlum Negocis i un tècnic t’assistirà en menys de 3 hores per reparar l'avaria (el desplaçament i les 3 primeres hores de mà d'obra són gratuïtes). Els clients d'OKLlum Negocis disposen d'un telèfon gratuït per sol·licitar l'assistència, operatiu les 24 hores dels 365 dies de l'any: 900 85 86 85. . El nombre de reparacions és il·limitat.

Addicionalment, OKLlum Negocis inclou assistència informàtica remota, assessorament jurídic telefònic, ajuda legal 24 hores, assessorament en gestoria administrativa i accés a xarxa d'advocats i gestors.

Què és la revisió anual?

Són visites de caràcter preventiu per comprovar l'estat, la seguretat i el correcte funcionament de la instal·lació elèctrica del teu negoci, d'acord amb el que estableix la normativa legal i tècnica. Durant la visita tècnica es duu a terme:

 • Revisió de tots els elements de la instal·lació elèctrica.
 • Ajustaments necessaris per garantir la seguretat de la instal·lació i per reduir al màxim el consum elèctric i avaries.

Quines són les avaries més comunes?

Les avaries més comunes són les relacionades amb el quadre elèctric, els interruptors de la llum i els endolls.

Per què m'interessa contractar OKLlum Negocis?

Perquè altres serveis similars només cobreixen les reparacions i no el manteniment. OKLlum Negocis s'ocupa de tot.

Pots pagar OKLlum Negocis en còmodes quotes en la factura de llum i amb un 50% de descompte durant el primer any.

Disposes d'un professional de la Xarxa d'Endesa, a qui avalen rigorosos controls de qualitat, que repararà les avaries que es produeixen, a més de flexibilitat per acordar la visita. A més, el nombre de reparacions és il·limitat.

Evita qualsevol cost per desplaçament i per les 3 primeres hores de mà d'obra de cada intervenció (peces a càrrec del client, en cas que calgui una reparació de la instal·lació elèctrica). En circumstàncies excepcionals en què el temps de reparació ultrapassi les 3 hores, ens comprometem a lliurar prèviament un pressupost gratuït.

Com supervisa Endesa la qualitat del servei?

Es realitza un control exhaustiu del compliment dels criteris de qualitat, així com dels terminis d'atenció establerts. A més, també es realitzen trucades aleatòries sobre les operacions realitzades i enquestes de satisfacció, en les quals els clients atorguen habitualment excel·lents valoracions per sobre dels 8 punts sobre 10.

Quina durada té el descompte d’OKLlum Negocis?

El descompte del 50% (en contractar-lo en línia) sobre la quota del servei té una d'un any des de la data d'inici de contracte.

Quina durada té el contracte d’OKLlum Negocis?

La durada del contracte és d'un any i es prorroga automàticament de forma anual.

Com puc contractar el servei?

Contractar OKLlum Negocis és molt senzill. Una vegada emplenes el formulari de contractació, el contracte entrarà en vigor gairebé de forma immediata. En cas que la contractació s'hagi realitzat conjunta amb el subministrament elèctric, el contracte del servei OKLlum Negocis no estarà actiu fins que no estigui activat el contracte del subministrament de llum després de l'acceptació per part de la companyia distribuïdora (termini aproximat inferior a 1 mes).

Com es factura el servei OKLlum Negocis?

Si també tens contractat el subministrament elèctric en Endesa Energia, el servei OKLuz Negocis es facturarà dins de la factura de la llum, de forma mensual o bimestral, segons el cicle de facturació de la mateixa.

Quin servei OK és millor per al meu negoci?

 • OKLlum Negoci: manteniment de la la instal·lació elèctrica del teu negoci i reparacions 24 hores.
 • OKLlum Negocis Aire: manteniment de la instal·lació elèctrica i aire condicionat del teu negoci, a més de reparacions 24 hores.

A dalt