Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
 • CAT
 • EN
 • ES

OKLuz

OKLuz

A Endesa volem que la teva instal·lació elèctrica estigui sempre en perfectes condicions.

Contractar
Mantenim la teva instal·lació elèctrica OK
 • 50% de descompte en el servei durant el primer any.

 • Disponible també la modalitat Aire, per mantenir Ok el teu aire condicionat.

CONTRACTARservicio Veure condicions

Coneix més sobre el servei OKLlum.

 • Reparacions urgents

  Sense límit d’assistència, les 3 primeres hores de mà d'obra són gratis. Reparacions urgents: amb resposta a l'avís en un termini de menys de 3 hores ininterrompudament les 24 hores, tots els dies de l'any.

 • 50 % de descompte

  Aconsegueix un 50 % de descompte durant el primer any.

 • Diagnòstic inicial

  Diagnòstic inicial de la instal·lació elèctrica per identificar-ne i avaluar-ne l'estat.

 • Reparació anual

  Una reparació anual de qualsevol dels teus electrodomèstics de gamma blanca.

Què és el servei OKLlum?

El servei OKLlum és un servei que inclou una revisió periòdica anual de la instal·lació elèctrica i un servei de reparacions sense límit d'assistència, amb desplaçament i les 3 de primeres hores de mà d'obra gratuïts. A més, inclou un diagnòstic inicial de la instal·lació elèctrica per identificar-ne i avaluar-ne l'estat, i una reparació anual de qualsevol dels teus electrodomèstics de gamma blanca: rentadora, assecadora, nevera, congelador, rentaplats, campana extractora, cuina elèctrica, forn o vitroceràmica.

El servei de manteniment i reparació OKLlum té com a objecte salvaguardar la instal·lació elèctrica de les llars perquè estiguin sempre en les millors condicions.

Allarga la vida dels equips, manté les instal·lacions segures com el primer dia i redueix les avaries a 1/3 del que és habitual.

A més a més, si contractes la modalitat OKLlum AIRE, el servei també cobreix el manteniment anual dels equips d'aire condicionat, que consisteix en la neteja dels filtres de les unitats interiors de climatització i en la verificació del funcionament dels equips. En qualsevol cas, aquesta modalitat no inclou el manteniment de les unitats exteriors,ni les reparacions dels equips d'aire condicionat.

Per què m'interessa contractar el servei OKLlum?

Perquè altres contractes similars només cobreixen les reparacions i no el manteniment. Endesa s'ocupa de tot.

Perquè pots pagar en còmodes quotes a la factura de llum i amb un descompte del 50 % durant el primer any.

Perquè disposaràs d'un professional de la Xarxa d'Endesa i de rigorosos controls interns de qualitat, tant sobre la qualitat de les intervencions com sobre la satisfacció dels nostres Clients.

Perquè s'evita qualsevol cost per mà d'obra i desplaçament, fins a 3 hores de mà d'obra (peces a càrrec del Client), en cas que sigui necessària una reparació. Nombre de reparacions il·limitat.

Perquè tens flexibilitat a l'hora d'acordar la visita.

En circumstàncies excepcionals en què el temps de reparació supera les 3 hores, ens comprometem a entregar pressupost previ gratuït per a qualsevol reparació.

Què és la Revisió Periòdica anual?

Són visites anuals de caràcter preventiu per comprovar l'estat, la seguretat i el correcte funcionament de la instal·lació individual elèctrica de la llar per evitar futures avaries i incrementar la seguretat de la instal·lació.

A més a més, si tens contractada la modalitat OKLuz AIRE, el servei també cobreix la revisió anual dels equips d'aire condicionat, que consisteix en la neteja dels filtres de les unitats interiors de climatització i en la verificació del funcionament dels equips.

El cost de la revisió així com del desplaçament per a la seva realització està inclòs en el servei OKLlum.

Contractar ara

Si contractes ara OKLuz podràs estalviar-te en tu tarifa

Contractar
A dalt

Condicions generals