Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
 • CAT
 • EN
 • ES

One Gas

One Gas

Canvia’t a One Gas, la tarifa de gas 100% online amb el millor preu d’Endesa

Contractar

T'abonem 40€ en la teva factura de gas

Vols que et regalem 40€?

 • Afanya't i contracta abans del 14 de juliol: tindràs un descompte de 40€ en la teva factura*.

 • Promoció vàlida només per a nous clients de gas.

*L'abonament en factura es farà a la primera factura a partir del 20/7/2019, data que queda inclosa dins el període de facturació.

CONTRACTARservicio VEURE CONDICIONS

Descobreix els avantatges de contractar One Gas

 • 100% Online

  Gestions per Internet i app mòbil. Facturas digitales.

 • Millor preu online d'Endesa

  Tindràs un preu fix les 24 hores del dia, sense sorpreses a la factura.

 • Sense permanència

  Prova-la i si no et convenç pots marxar sense penalització.

Contracta abans del 14 de juliol i tindràs un descompte de 40€ en la teva factura.

CONTRACTAR

Què és la tarifa One Gas?

Amb la tarifa One Gas d'Endesa tindràs un preu fix i gestionaràs tot el que necessitis per Internet. Podràs gaudir sempre d'un preu competitiu, no només durant el primer any. T'oferim el millor preu en línia d'Endesa.

 • One Gas és una tarifa 100 % en línia amb la qual faràs totes les gestions de manera ràpida i senzilla les 24 hores del dia en la secció Àrea client, que trobaràs a l'Oficina Online, o baixant la nostra aplicació per a mòbil.
 • Pots contractar només el que necessitis, sense l'obligació de contractar un servei addicional, però amb la possibilitat de contractar-lo si ho vols.
 • No tens compromís de permanència.
 • Rebràs al correu electrònic un missatge amb la data i l'enllaç amb el qual podràs accedir a la factura electrònica quan estigui disponible.
 • Amb una contractació fàcil i senzilla, sense costos ni interrupcions en el subministrament.
 • Una tarifa per a TOTS els clients, nous i actuals.

Quins avantatges tinc amb la tarifa One?

 • Gaudiràs del millor preu en línia d'Endesa.
 • Podràs fer totes les teves gestions 100% en línia.
 • No tens permanència.

La tarifa One Gas és vàlida per als subministraments amb tarifa d'accés 3.1 o 3.2.

 

Quin és el procés de contractació de la tarifa One Gas?

Contractar la tarifa One Gas d'Endesa és molt còmode. Pots iniciar la contractació des del nostre catàleg de productes, mitjançant campanyes o promocions, des del comparador de productes o des de la teva “Àrea client”.

La teva contractació en línia en 3 passos:

 • Tria la tarifa One Gas.
 • Revisa les condicions generals i particulars de contractació.
 • Accedeix al formulari de contractació en línia corresponent i emplena els camps.

T'expliquem el procés de contractació pas a pas:

"Les teves dades": deixa que et coneguem per poder-te oferir el millor servei. Indica'ns les teves dades personals i la teva adreça de correspondència.

Si ja ets client d'Endesa, si ho vols, podem recuperar les teves dades. D'aquesta manera, el procés de contractació en línia serà més senzill.

"El teu subministrament": en aquest pas ens has d'indicar:

 • La teva companyia comercialitzadora.
 • El teu número de CUPS o l'adreça del punt de subministrament.
 • Si no ets titular del contracte, no passa res: a l'hora de contractar el servei, nosaltres et farem el canvi de titular.

Resum de la comanda: podràs veure un resum dels productes que contractis.

Les teves dades de pagament: afegeix el compte bancari on vulguis domiciliar el pagament de les factures. Si el compte bancari que ens facilitis no està registrat, t'adjuntarem una ordre de domiciliació.

La teva confirmació: es mostrarà el detall de totes les dades que ens hagis facilitat. Podràs fer el seguiment de la contractació mitjançant Mi Endesa.

Una vegada finalitzada la contractació, podràs consultar el detall de la sol·licitud. T'informarem del número de contracte i t'enviarem un correu electrònic a l'adreça que ens has facilitat, des del qual et podràs descarregar les condicions particulars i generals que primer hauràs acceptat.

Amb la contractació en línia s'activa automàticament el servei de factura electrònica, i començaràs a gaudir de tots els seus avantatges. Si vols obtenir-ne més informació, fes clic a la factura electrònica.

 

Com evoluciona el preu del meu contracte de la tarifa One Gas?

El preu del contracte referit a la tarifa One es podrà actualitzar el l’1 de gener després de la contractació amb el valor de l'IPC real (últim índex de preus al consum interanual general publicat oficialment en el moment de l'actualització), així com per les variacions dels components regulats actuals que siguin d'aplicació als subministraments de llum i gas, i amb els possibles canvis nous que es puguin aprovar per normativa.

Si hi hagués modificacions tant a l'alça com a la baixa en el preu del teu contracte, es traslladaran al client. Aquest tipus de modificacions està regulat i és totalment aliè al control d'Endesa, i s'aplicarà per igual a tot el territori nacional i a totes les companyies.

A més, és possible que es revisi el preu passat un any a partir de la contractació. Això passaria el mes d'abril o d'octubre de cada any. Si hi hagués canvis, te'ls comunicaríem amb un mes d'antelació. Recorda que pots resoldre el contracte, contractar una altra tarifa d'Endesa o de qualsevol altra companyia sempre que ho vulguis.

 

Què són els components regulats?

És una part del preu que pagues pel terme fix i pel consum en la factura de gas. Aquest import es destina principalment al manteniment de la infraestructura que permet transportar el gas fins a casa teva.

L'encarregat de fixar aquesta part del preu és el Govern i és igual per a totes les companyies i per a tot el territori nacional.

Normalment es publiquen al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) un cop l'any, tot i que a vegades pot passar en altres moments.

També s'hi regulen els preus del lloguer de l'equip de mesurament i control (comptador), hidrocarburs, IVA, IGIC, etc.

El més habitual per a totes les companyies és que, quan es produeix un canvi en qualsevol dels components regulats, es transmeti al client, ja sigui a l'alça o a la baixa.

 

Tinc obligació de permanència si contracto la tarifa One Gas?

No. Pots triar l'oferta que més t'interessi en cada moment i, si no et convenç, la pots canviar quan vulguis. Amb les tarifes One d'Endesa no tens compromís de permanència.

 

Tinc una altra tarifa amb Endesa. Em puc canviar a la tarifa One Gas?

Si tens una tarifa diferent de la tarifa One Gas, pots canviar-te a la tarifa One Gas sense cap problema. Tanmateix, si ja has contractat la tarifa One Gas, no et pots donar de baixa i tornar-la a contractar.

 

Quant dura el contracte amb la tarifa One Gas?

La tarifa One Gas no té compromís de permanència: et pots donar de baixa quan vulguis i sense cap penalització. Tanmateix, el contracte de la tarifa One Gas té una durada d'un any, que es renova automàticament.

 

Què puc contractar amb la tarifa One Gas?

Podràs combinar la tarifa One Gas amb altres productes o serveis segons les teves necessitats. Si t'interessa veure els serveis que oferim, els pots consultar en els enllaços següents:

 

 

Quan rebré la primera factura?

Quan hagis emplenat el formulari de contractació en línia i s'hagi tramitat la sol·licitud, el termini d'activació del contracte és de prop de 3 setmanes (si ja estaves amb Endesa Energía, el canvi és molt més ràpid).

Quan s'activi el contracte amb Endesa, rebràs l'última factura amb la teva companyia anterior (si ja estaves amb Endesa, serà l'última factura amb la tarifa anterior). Rebràs la primera factura quan hagi passat el primer període de facturació amb Endesa.

 

Amb quina freqüència rebré la factura?

Normalment, rebràs la factura d'energia cada dos mesos a partir de lectures reals, és a dir, se't facturarà a partir del consum energètic sobre la lectura real del comptador del teu subministrament.

Nota: Si algun cop el lector no pot accedir al teu comptador, la lectura s'haurà d'estimar obligatòriament. Això sol passar si el comptador és a l'interior de la casa i no hi ha ningú que pugui obrir. Si ho vols, pots aportar tu mateix la lectura al nostre web. És una altra de les facilitats que t'oferim amb la Tarifa One Gas.

 

(1)Aquesta oferta és vàlida per a subministraments amb grup tarifari 3.1 i 3.2.

Contractar ara One Gas

Si contractes ara One Gas podràs estalviar-te en tu tarifa

Contractar
A dalt

Condicions generals

Amb la subscripció d'aquest nou contracte implicarà l’acceptació de l’inici del subministrament contractat durant el període de desistiment.