One Gas + OKGas

ONE GAS + OK GAS Contracta la tarifa i comença a gaudir-ne de tots els avantatges:

La Tarifa One d'Endesa és una nova manera d'entendre el teu contracte d'energia. Podràs fer tot el que et calgui a través d'Internet a un preu sempre competitiu.

  • Una tarifa amb la qual sempre tindràs un preu competitiu, no només durant el primer any.
  • Una tarifa amb atenció 100% online que et permetrà realitzar totes les gestions amb els teus contractes de llum i gas a través de la nostra Oficina Online d'una manera ràpida i senzilla ininterrompudament les 24 hores del dia. A més a més, també podràs consultar els teus contractes des de la nostra aplicació.
  • Rebràs al teu correu electrònic les teves factures tan bon punt estiguin disponibles amb la data, l'import i un accés directe al detall de la teva factura en format pdf.
  • Sense compromís de permanència, pots triar en cada moment la tarifa que més s'adapti a les teves necessitats.
  • Una tarifa amb la qual contractes només el que necessites, sense l'obligació de contractar un servei addicional, però amb la possibilitat de contractar-lo si cal.
  • Una tarifa per a tothom: clients nous i actuals.

Preu amb 10% de descompte en el terme fix de manera indefinida:

  Preu sense descompte Preu One
Terme de potència
3,503619 €/kW mes
3,153257 €/kW mes
Terme d'energia 0,124107 €/kWh 0,124107 €/kWh

 

Selecciona el producte de manteniment que vols contractar:

 

 

 

Tarifa d'accés 2.0A. Preu One amb descompte inclòs.

(1) Llum: Estalvi calculat per a una potència contractada de 4,45 kW i un consum anual de 4.050 kWh. Preu amb què es compara 3,503619 €/kW i mes de terme de potència i 0,1448 €/kWh de terme d'energia. Inclou l'impost elèctric i l'IVA i no inclou el lloguer de l'equip de mesurament.

 
 
A dalt