Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Calefacció

Calefacció

La calefacció representa quasi bé la meitat de l'energia que gastem a casa. Una temperatura de 20 ºC és suficient per mantenir el confort en un habitatge.

A continuació, et mostrem tota una sèrie de consells que ens poden ajudar a estalviar energia.

Com podem estalviar en calefacció?

 

  • Un bon aïllament a la llar ens ajudarà a aprofitar al màxim la calefacció en els dies més freds, així com un bon sistema que sigui eficient i racionalitzi el consum, com són la caldera i els emissors tèrmics o el tipus de radiadors.

  • Als dormitoris es pot abaixar la temperatura entre 3º C i 5º C. Si ets fora durant unes hores, abaixa el termòstat a 15º C.

  • No cobreixis els radiadors i tingues en compte que, per cada grau que augmentem la temperatura, el consum d'energia s'incrementa aproximadament un 7%.

  • L'aire contingut a l'interior dels radiadors dificulta la transmissió de calor de l'aigua calenta a l'exterior. És convenient purgar els radiadors almenys una vegada l'any, especialment a l'inici de la temporada de fred. En el moment que deixi de sortir l'aire i comenci a sortir només aigua, s'haurà acabat el procés de purga.

  • Convé regular la temperatura de la calefacció a través del programador de la calefacció.

  • A més, has de tenir en compte que un dels sistemes de calefacció mas eficients és el terra radiant.

 
 
A dalt