Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Frigorífic i congelador

Frigorífic i congelador

El frigorífic és l'electrodomèstic de la cuina que més energia consumeix. En concret, el 19% de la factura de l'electricitat procedeix del seu ús.
 
Et donem les claus que t'ajudaran a estalviar energia i, per tant, a estalviar en la teva factura.
 
 

Com puc estalviar amb l'ús del frigorífic i del congelador?

 

  • Evita pèrdues de fred: vigila que la goma del contorn de la porta estigui en bon estat i que la bombeta de l'interior s'apagui quan tanques el frigorífic.

  • No introdueixis menjar calent ni al frigorífic ni al congelador. Si marxes de viatge, desconnecta'l i deixa les portes obertes.

  • Per reduir la teva factura de llum, tria electrodomèstics d'alta eficiència energètica (classe A, A+, A++ i A+++). Un frigorífic classe A+++ pot arribar a consumir un 80% menys d'energia que un de classe D.

Coneix més sobre l'etiqueta energètica dels electrodomèstics.

Mantenir el frigorífic i el congelador en bones condicions, et pot ajudar a estalviar

 

  • Mantingues la part del darrere del frigorífic ben ventilada. Deixa espai lliure per dalt i neteja'l regularment amb un raspall o aspiradora.

  • Descongela'l periòdicament per evitar que es formin capes de gel que dificultin el seu funcionament.

  • Regula els termòstats a les temperatures recomanades pel fabricant. Un grau menys de temperatura, suposa un augment del 5% en el consum. Mira que estigui lluny de fonts de calor (forns, calefacció i sol directe…), i evitaràs l'augment de consum i possibles avaries.

 
 
A dalt