Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Vitroceràmica

Vitroceràmica

 
Un petit gest a casa implica un estalvi d'energia considerable.
 
En el cas de la vitroceràmica, t'indiquem uns consells molt útils que implicaran un estalvi notable a la teva factura de llum.
 
 

Com puc estalviar en l'ús de la vitroceràmica?

 

  • La vitroceràmica d'inducció produeix calor de manera instantània i genera la quantitat d'energia que es necessita per cuinar cada tipus d'aliment. Això suposa un estalvi d'energia de prop del 42% respecte de les vitros tradicionals.

  • La inducció necessita menys de sis minuts en dur a l'ebullició un litre i mig d'aigua, mentre que la vitroceràmica normal triga almenys deu minuts i una cuina de gas més d'onze.

  • Tingues en compte que els recipients per a la vitroceràmica d'inducció han d'estar fabricats amb materials ferromagnètics.

  • També pots aprofitar més la calor si els recipients són una mica més grans que les zones de cocció que facis servir. 

  • Desconnecta la zona de la calor uns minuts abans de finalitzar la cocció, perquè la calor residual completarà el procés.

  • Per reduir la teva factura de llum, tria electrodomèstics d'alta eficiència energètica (classe A, A+, A++ i A+++).

Coneix més sobre l'etiqueta energètica dels electrodomèstics.

A dalt