Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
 • CAT
 • EN
 • ES

Tempo Happy

Tempo Happy

El preu de la llum et sortirà de franc en les teves hores de més consum.

Contractar

Tu decideixes les hores en què no pagues pel teu consum de llum

 • Les teves 50 hores de major consum de llum al mes, o

 • 2 hores consecutives al dia durant tots els dies de la setmana, o

 • Un dia a la setmana, el que tu vulguis

En la resta d'hores, tindràs un preu estable sense sorpreses.

CONTRACTARservicio Veure condicions

Passa't a ENDESA i emporta't 50€ d'abonament a la factura*. Fins al 7 de febrer per a noves contractacions.

 

CONTRACTAR

*Promoció vàlida per a contractes de llum i gas nous amb Endesa Energía, sempre que no vinguin d'empreses pertanyents al grup Endesa i altes noves de subministrament de llum i gas per a tarifes de llum 2.0 A, 2.0 DHA i gas 3.1 i 3.2.

Descobreix els avantatges de contractar Tempo Happy

 • Hores de llum de franc

  La discriminació horària intel·ligent: tu no t'adaptes a ella, és ella la que s'adapta a tu.

 • Transparent

  Endesa et garanteix que, triïs l'opció que triïs, en les teves hores Happy el consum et sortirà a 0€.

 • Sense permanència

  Prova-ho i, si no et convenç, te'n pots anar quan vulguis sense cap tipus de penalització.

M'interessa canviar-me a Happy? Pagaré menys?

Happy és una tarifa que s'adapta a les teves necessitats i als teus hàbits de consum. Tots nosaltres concentrem la major part del nostre consum elèctric en determinades hores del dia (quan som a casa); per això, si tries aquesta tarifa, tot el que consumeixis durant aquest interval de temps (hores Happy) et sortirà de franc.

I fent això podràs pagar menys en les factures de la llum.

I què passa amb la resta d'hores, el preu és més car?

Per a la resta d'hores tens un preu fix per kWh, que és el mateix que el de les altres tarifes d'Endesa en el mercat lliure.

I com puc saber el que consumeixo per hores?

Actualment, amb els nous comptadors telegestionats pots tenir accés als teus consums per hores en la teva Àrea Privada de client i pots saber com consumeixes i identificar les hores Happy que més et compensin.

Quines són les hores Happy recomanades?

Depenen dels teus hàbits de consum, però segons Red Eléctrica de España, les hores de major consum d’un subministrament mitjà espanyol es concentren entre les 20:00 i les 22:00 en horari d’hivern, i entre les 21:00 i les 23:00 en horari d’estiu.

Pensa en quines hores consumeixes més electricitat a casa teva per triar l'opció que més et convingui.

Com funciona la modalitat de Tempo Happy 50 hores?

Si tries aquesta opció, Endesa s'encarrega de veure quines han estat les teves 50 hores de més consum d'electricitat al mes, i a la pròxima factura, l'energia consumida en aquestes hores et sortirà de franc.”

El nombre d'hores Happy serà proporcional als dies inclosos en el període facturat

Com puc veure les meves hores Happy i quines m'han sortit de franc?

Molt senzill, a l'àrea privada de La meva Endesa, podràs accedir a tota la informació relacionada amb el teu consum elèctric i veure quines han estat les teves hores Happy i les de major consum.

I si la meva factura no és mensual? Quantes hores de consum gratis tinc?

Si la teva factura no és mensual, el que fem és prorratejar-la per donar-te'n l'equivalent. Per exemple, si la teva factura és de 15 dies, tindràs de franc les 25 hores de major consum de llum. Si tens una factura de dos mesos, en tindràs 100 hores.

El nombre d'hores Happy serà proporcional als dies inclosos en el període facturat.

Puc canviar la meva modalitat Happy?

Sí, pots canviar de modalitat dins de la tarifa Tempo Happy tantes vegades com vulguis, a través de La meva Endesa o trucant a Atenció al client; t'ajudarem a triar la millor opció per a tu.

I no té cap cost addicional.

Si fas un canvi, tingues en compte que es farà efectiu una sola vegada per cada període de facturació. És a dir, s'aplicarà el darrer que hagis seleccionat abans que procedim a emetre la teva factura.

Però, hauré de canviar la meva forma de consumir o els meus hàbits?

No, pots continuar amb els teus hàbits, ja que en poder triar l'opció que vulguis, és la Tarifa Tempo Happy la que s'adapta a la teva forma de consumir. I és així com pots anar sumant petits estalvis i pagar menys a la factura de la llum.

Si ja soc client d'Endesa i em canvio de tarifa de llum, això afectarà la resta de contractes que tingui d'altres productes?

No, si et canvies a la tarifa Tempo Happy, la resta de contractes que tinguis amb nosaltres no es veuran afectats pel canvi. Per exemple, si tens un descompte en el gas, es mantindrà en fer el canvi.

Qui pot contractar la Tarifa Tempo Happy?

Qualsevol consumidor en baixa tensió i amb una potència contractada de fins a 15 kW.

La Tarifa Tempo Happy requereix la tarifa d’accés 2.0DHA o 2.1DHA. Si actualment no la tens, nosaltres ens encarreguem de fer les gestions pertinents per canviar-la.

I em cobren per passar a 2.0DHA o 2.1DHA?

Canviar a la tarifa d'accés 2.0DHA o 2.1DHA té uns costs associats als drets de contractació, 9,04 € + IVA si la teva potència està normalitzada.

Si per poder contractar la Tarifa Tempo Happy has de canviar la tarifa d'accés, et tornem el cost que se'n derivi (drets). No es tornaran si aprofites per fer una ampliació de potència (més enllà d'una normalització).

Aquesta tarifa té permanència?

No té permanència, i per això, si no et convenç, pots tornar-la a canviar quan vulguis.

Es poden triar les dues hores al dia que vulgui?

Sí, però sempre han de ser dues hores consecutives.

Si ja tinc una tarifa nocturna, com la One o la Tempo Nocturna, m’interessa canviar-me a la Happy?

Depèn de la teva forma de consumir.

Si tens un consum molt concentrat en poques hores, pots pagar menys amb la Happy. Si has de consumir durant moltes hores en el període vall (per exemple, perquè tens acumuladors de tarifa nocturna), potser les tarifes nocturnes són més recomanables.

En qualsevol cas, pots provar la tarifa Tempo Happy i, com que no hi ha permanència, podràs tornar a la nocturna sempre que vulguis.

Si gairebé tot el meu consum el faig en les hores Happy, es pot disparar l'ICP?

Sí, com en qualsevol altra circumstància, si poses molts aparells alhora i superes la potència contractada, pot saltar l'ICP.

Per evitar aquesta situació, és recomanable que no engeguis tots els aparells alhora i que deixis passar uns minuts entre activar-ne un i el següent, ja que el moment d'encendre'ls és quan necessiten més potència.

Oferta vàlida per als clients amb tarifa d’accés 2.0 DHA.

Si el subministrament té actualment una altra tarifa d’accés, des d’Endesa podem gestionar el canvi en el moment de la contractació.

Contractar ara Tempo Happy

Si contractes ara Tempo Happy podràs estalviar-te en tu tarifa

Contractar
A dalt

Condicions generals

Amb la subscripció d'aquest nou contracte, no podràs acollir-te al Bo Social i implicarà l’acceptació de l’inici del subministrament contractat durant el període de desistiment.