Canviat Factura de la Llum

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Canviat Factura de la Llum

Què és la factura electrònica?

La factura electrònica recull les mateixes dades que la factura que reps en paper, però en un format que inclou una signatura electrònica, que et garanteix l'autenticitat de l'emissor i la  integritat del seu contingut.
 
 

Imagen

En què consisteix el servei de factura electrònica?

Quan hagis activat el servei, rebràs un avís per correu electrònic en el moment en què la nova factura estigui disponible.
 
En aquest avís, t'informem de la data, l'import de la teva factura i el número de contracte, i incloem un enllaç perquè puguis consultar la factura sense necessitat d'accedir a l'Oficina Online.
 
Si tens diversos contractes amb la mateixa data de facturació, rebràs tota la informació en un únic avís.
 

Imagen

Quines diferències hi ha entre la factura en paper i la factura electrònica?

Únicament el format i la rapidesa en la recepció de la factura.

La factura electrònica recull les mateixes dades i data de facturació que la factura en paper i té la mateixa validesa legal.

A més a més, pots veure-la i consultar-la amb la mateixa aparença que la factura en paper, bé des de l'Oficina Online d'Endesa o directament des de l'avís de disponibilitat que rebis.

Imagen

Quins requisits ha de tenir el meu PC per veure la factura electrònica?

No és necessari cap requisit especial. N'hi ha prou de tenir connexió a Internet per accedir a la nostra Oficina Online i tenir un compte de correu per rebre l'e-mail que anuncia la disponibilitat de la factura.

Imagen

Com sé que tinc una nova factura disponible?

Rebràs l'avís de disponibilitat de la factura electrònica a l'adreça d'e-mail que vas indicar en el moment de l'activació del servei.
 
En aquest e-mail, podràs consultar la informació sobre la data d'emissió, l'import de la teva factura i el número de contracte. A més a més, indicarem un accés directe per descarregar-te la factura.

Imagen

Com puc consultar la meva factura electrònica?

  • Des de l'avís de disponibilitat que t'enviem.
  • Des del ‘llistat de factures’ de la nostra Oficina Online.
 
Recorda que les teves factures electròniques estaran disponibles en l'Oficina Online durant un període de 5 anys.
 
 

Imagen
A dalt